Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

 Boulderoinnin alkeiskurssi (60€)

 

Alkeiskurssilla perehdytään mm. tekniikkaan, lämmittelyyn, voimaan ja varusteisiin. 

Kurssin alussa käydään läpi mitä boulderointi on ja mitkä asiat ovat juuri boulder-kiipeilylle tyypillisiä mm. varusteet ja turvallisuus. Lyhyen tutustumisen jälkeen siirrytään alkulämmittelyn kautta seinälle. Seinällä opiskellaan yleisemmät kiipeilytekniikat, eri otetyypit sekä miten ehkäistä kiipeilijöille tyypillisimmät vammat. 

Tämä kurssi antaa hyvät lähtökohdat oppia kiipeämään tekniikalla eikä pelkällä voimalla. Kurssi soveltuu aloittelijoille ja kehittymishaluisille lajin harrastajille. 

Hinta 60€. Kurssille mahtuu 6 henkilöä. Sitovat ilmottautumiset facebookin, nettisivujen (www.grottan.fi) tai sähköpostin (info@grottan.fi) kautta tai puhelimitse (044 980 8395).
 

Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään 2. Jos saat kaverin mukaan voidaan sopia erilillinen päivämäärä joka sopii juuri teille! 

 

Seuraavat kurssipäivät:

 Torstai 4.10     klo 18-20

 Tiistai  9.10      klo 18-20 

 

 

 

 Otamme myös ehdotuksia vastaan muille päivämäärille ja kellonajoille :)

 

___________________________________________________________

 

Junnukurssi (15€ per kerta)

 

Junnukurssi on tarkoitettu niille lapsille jotka ovat jo muutaman kerran kokeilleet kiipeilyä. Tällä kurssilla tutustutaan boulderkiipeilyn alkeisiin yhdessä ohjaajan kanssa. 


Pääpainona on tutustua kiipeilyyn lasten ehdoilla, ei siis keskitytä suorittamiseen vaan siihen mitkä ovat jokaisen lapsen jo olemassaolevat vahvuudet ja kuinka lähteä kehittämään niitä. Tärkeintä tällä kurssilla on pitää hauskaa ja siinä sivussa oppia uusia asioita.

Hinta 15€ per kerta. Kurssille mahtuu maksimissaan 7 lasta. Ilmoittautumiset sitovasti facebookin, nettisivujen (www.grottan.fi) tai sähköpostin (info@grottan.fi) kautta tai puhelimitse (044 980 8395).

Junnukursseja tarjolla:

 Perjantai  5.10      klo 17-18

 Torstai 10.10        klo 18-19

_________________________________________________________

 

 

Lasten kiipeilytunti (10€ per kerta)

 

Lasten kiipeilytunti on tarkoitettu niille perheen pienimmille, jotka eivät välttämättä jaksa keskittää koko energiaansa kiipeilyyn, vaan haluavat myös leikkiä ja temmeltää sen ohella.

Ohjattu kiipeily ja leikkitunti järjestetään aukioloaikojen ulkopuolella niin, että lapset saavat rauhassa leikkiä ja temmeltää kun muita kiipeilijöitä ei ole paikalla. 

 

Myös aikuiset saavat vapaasti testata kiipeilyä ja sisältyy siis hintaan :) 

Aikaisempaa kiipeilykokemusta ei tarvitse olla. Ei ala, eikä yläikärajaa. Ilmottautumiset s.postitse info@grottan.fi tai puhelimitse 044 980 8395. 

Hinta 10€ per lapsi. 

Seuraavat päivämäärät: