Vi ordnar även barnkalas på Grottan!

Våra barnkalas ordnas alltid utanför öppethållstiderna så att barnen kan fritt klättra och leka i hela hallen. Kalastiderna på Grottan är:

Lördagar och söndagar klo 10:30-12:00 eller 18:00-19:30 och måndagar mellan klo 17:00-20:00. Tid kan bokas under öppethållstiderna genom att ringa 044 980 8395 eller skicka e-post till info@grottan.fi

Vi börjar kalaset med att bekanta oss med klättring tillsammans med instruktören. Efter ca en halv timme av skoj på väggen börjar krafterna att ta slut och då är det dags för en paus. Vår kalaspaket innehåller lite smått och gott, men man får även ta med egna delikatesser. Det är också möjligt att hyra sockervadd maskinen ifall man tycker om sött :)

Efter pausen får barnen fritt välja ifall dom vill fortsätta med klättring eller om vi hittar på med något annat roligt! Instruktören är med i barnens lekar.

Brändboll, kurragömma, "hippa" och skattjakt har varit populära men vi kan också hitta på helt nya lekar :) Ifall barnen är äldre och vill koncentrera sig på klättring, kan vi ha olika tävlingar på väggen.

Pris för kalaset är 200€ (max 11 barn + 15€ per överlops barn)

Kalas paketet innehåller:

  • 1,5h tid att klättra, leka och hålla på med annat roligt
  • skohyra och instruktör
  • smått och gått (godis, kex, popcorn, chips, saltpinnar, saltakex, saft, kokis och jaffa)
  • användning av biljardbord
  • Ifall vuxna vill klättra är dom välkomna och hör till priset.
  • för ett tillägsavgift på 30€ kan man hyra sockervadd maskinen och då lagar vi sockervadd för hela gruppen.
 
 
20180407__MUR9477.jpg