Vad är klättring?

 

Bouldering är en lekfull och social träningsform som passar alla! Boulderklättring sker på väggar som är under 5 meter höga, utan att använda rep eller andra stödjande redskap. På golvet ligger en madrass, som är 50 cm tjock och garanterar en trygg landning. Bouldering är en enkel och kul form att träna upp kroppens rörlighet, vighet, motorik och styrka! Det finns ingen åldersgräns för klättring, vi har en låg barnvägg för familjens minsta. Ta med hela familjen till Grottan!


Vi satsar på hemtrevlighet och enkelhet. Hos oss behöver du ingen erfarenhet av klättring, vi hjälper dig att komma igång. Det enda du behöver med dig är bekväma kläder och klätterskor. Ifall du inte har egna skor kan du hyra av oss.

Vi garanterar att du kommer att ha en kul träningsupplevelse hos oss, vare sig du vill klättra hårt, eller bara ta det lugnt och möta nya människor. Vi har också ett litet träningshörn där du kan träna allt från fingerstyrka till core. Du är naturligtvis välkommen att sitta och njuta en kopp kaffe tillsammans med dina kompisar fast du inte själv skulle klättra.

Stor eller liten, nybörjare eller erfaren klätteråtta - alla är välkomna att klättra hos oss!
 

Caro & Grottan team