Mitä boulderointi on?

 

Boulderointi on leikkimielinen ja sosiaalinen kiipeilylaji joka sopii kaikille! Boulderkiipeily tapahtuu alle viiden metrin korkuisilla seinillä ilman köysiä tai muita varmistuslaitteita. Seinien alapuolella on 50 cm:n paksuinen patja, joka takaa turvallisen alastulon. Boulderointi on helppo ja mukava tapa treenata kehon liikkuvuutta, ketteryyttä, motoriikkaa ja voimaa. Laji soveltuu kaiken ikäisille, lapsista isovanhempiin. Meiltä löytyy erikseen lasten seinä, jolla taaperot voivat turvallisesti kiivetä. Tervetuloa Grottanille koko perheen voimin! 


Panostamme kiipeilykeskus Grottanissa viihtyvyyteen ja yksinkertaisuuteen. Meille tullessasi et tarvitse aiempaa kiipeilykokemusta. Autamme sinut alkuun. Tarvitset mukaan vain rennot vaatteet ja kiipeilykengät. Jos sinulla ei ole omia kenkiä, saat ne vuokrattua meiltä.

Me täällä Grottanilla takaamme sinulle mukavan treenikokemuksen. Meillä pystyt kränkkäämään kovaa tai ottamaan vain ihan rennosti ja tutustua uusiin ihmisiin. Meillä on myös pieni treeninurkka, jossa pääset harjoittamaan kaikkea sormivoimasta coreen. Olet myös tervetullut vaikkapa vain nauttimaan kupin kahvia yhdessä ystävien kanssa tai seuraamaan kaverisi kiipeilyä.

Iso tai pieni, aloittelija tai kokenut kiipeilyrotta - kaikki ovat tervetulleita meille kiipeämään!
 

Caro & Grottan -tiimi