Grottan_promomatsku1.png

Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla perehdytään mm. tekniikkaan, lämmittelyyn, voimaan ja varusteisiin.

Kurssin alussa käydään läpi mitä boulderointi on ja mitkä asiat ovat juuri boulder-kiipeilylle tyypillisiä mm. varusteet ja turvallisuus. Lyhyen tutustumisen jälkeen siirrytään alkulämmittelyn kautta seinälle. Seinällä opiskellaan yleisemmät kiipeilytekniikat, eri otetyypit sekä miten ehkäistä kiipeilijöille tyypillisimmät vammat.

Tämä kurssi antaa hyvät lähtökohdat oppia kiipeämään tekniikalla eikä pelkällä voimalla. Kurssi soveltuu aloittelijoille ja kehittymishaluisille lajin harrastajille.

Hinta 60€. Kurssille mahtuu 6 henkilöä. Ilmoittautumiset facebookin, nettisivujen (www.grottan.fi, sähköpostin (info@grottan.fi) kautta tai puhelimitse (044 980 8395).

Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään 2. Jos saat kaverin mukaan voidaan sopia erilillinen päivämäärä joka sopii juuri teille!

Kurssin ohjaaja Carolina Mikander. Kielinä suomi, ruotsi, englanti ja espanja.


Junnukurssi

Junnukurssi on tarkoitettu niille lapsille, jotka ovat jo muutaman kerran kokeilleet kiipeilyä. Tällä kurssilla tutustutaan boulderkiipeilyn alkeisiin yhdessä ohjaajan kanssa. Alaikäraja on 8 vuotta.

Pääpainona on tutustua kiipeilyyn lasten ehdoilla, ei siis keskitytä suorittamiseen vaan siihen mitkä ovat jokaisen lapsen jo olemassaolevat vahvuudet ja kuinka lähteä kehittämään niitä. Tärkeintä tällä kurssilla on pitää hauskaa ja siinä sivussa oppia uusia asioita.

Hinta 15€ per kerta. Kurssille mahtuu max 6 lasta. Jotta kurssi toteutuu tarvitaan vähintään 3 ilmottautunutta.

Ilmoittautumiset facebookin, nettisivujen (www.grottan.fi) tai sähköpostin (info@grottan.fi) kautta tai puhelimitse (044 980 8395).

Ohjaajana Carolina Mikander. Kurssin kieli suomi, ruotsi, englanti ja espanja.

 
Grottan_promomatsku2.png

Yritysryhmät

Kaipaako yrityksesi piristystä tiimityöskentelyyn tai muuten vaan jotain yhteistä ja mukavaa aktiviteettia henkilökunnalle?

Kiipeily on kivaa tekemistä sekä yksin, että ryhmässä. Lajille on ominaista rento ilmapiiri, ongelmanratkaisu, yhdessäolo ja kannustaminen. Boulderkiipeilyssä jokainen voi suorittaa yksilönä, tai lyödä fiksut päänsä yhteen ja työskennellä ryhmässä, miettien kuinka kinkkinen reitti päästään mahdollisimman helposti ja vaivattomasti ylös asti. Reittejä löytyy helposta haastavaan, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain kiivettävää! Kiipeilyssä parasta on se, ettei kenenkään tarvitse kilpailla muun kuin itsensä kanssa. Mahtava fiilis tulee siitä kun ylittää itsensä kiipeämällä jotain, mikä aluksi on tuntunut ihan mahdottomalta! Meille tullessasi sinulla ei tarvitse olla mitään kiipeilykokemusta. Ohjaajan avulla on helppoa ja turvallista tulla kokeilemaan kiipeilyä. Jokainen taatusti ylittää omat odotukset kiipeilysuorituksensa suhteen.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme juuri tielle sopivan paketin.

Ryhmätapahtumat

Suunnittelemme mielellään tapahtuman tai kurssin juuri teidän ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Esimerkiksi erilaiset urheiluryhmät, kauden päättäjäiset, polttarit, synttärit ynm. Grottanin tiloja on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Kysy rohkeasti lisää!