Grottan_promomatsku1.png

Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla perehdytään mm. tekniikkaan, lämmittelyyn, voimaan ja varusteisiin.

Kurssin alussa käydään läpi mitä boulderointi on ja mitkä asiat ovat juuri boulder-kiipeilylle tyypillisiä mm. varusteet ja turvallisuus. Lyhyen tutustumisen jälkeen siirrytään alkulämmittelyn kautta seinälle. Seinällä opiskellaan yleisemmät kiipeilytekniikat, eri otetyypit sekä miten ehkäistä kiipeilijöille tyypillisimmät vammat.

Tämä kurssi antaa hyvät lähtökohdat oppia kiipeämään tekniikalla eikä pelkällä voimalla. Kurssi soveltuu aloittelijoille ja kehittymishaluisille lajin harrastajille.

Hinta 60€. Kurssille mahtuu 6 henkilöä. Sitovat ilmottautumiset facebookin, nettisivujen (www.grottan.fi) tai sähköpostin (info@grottan.fi) kautta tai puhelimitse (044 980 8395).

Kurssi toteutuu jos osallistujia on vähintään 2. Jos saat kaverin mukaan voidaan sopia erilillinen päivämäärä joka sopii juuri teille!

Kurssin ohjaaja Carolina Mikander. Kielinä suomi, ruotsi, englanti ja espanja.

Seuraavat kurssipäivät:

To 10.1 klo 17-19

Pe 18.1 klo 18-20

Junnukurssi

Junnukurssi on tarkoitettu niille lapsille, jotka ovat jo muutaman kerran kokeilleet kiipeilyä. Tällä kurssilla tutustutaan boulderkiipeilyn alkeisiin yhdessä ohjaajan kanssa. Ala ikäraja on 8 vuotta.

Pääpainona on tutustua kiipeilyyn lasten ehdoilla, ei siis keskitytä suorittamiseen vaan siihen mitkä ovat jokaisen lapsen jo olemassaolevat vahvuudet ja kuinka lähteä kehittämään niitä. Tärkeintä tällä kurssilla on pitää hauskaa ja siinä sivussa oppia uusia asioita.

Hinta 15€ per kerta. Kurssille mahtuu max 6 lasta. Jotta kurssi toteutuu tarvitaan vähintään 3 ilmottautunutta.

Ilmoittautumiset sitovasti facebookin, nettisivujen (www.grottan.fi) tai sähköpostin (info@grottan.fi) kautta tai puhelimitse (044 980 8395).

Ohjaajana Carolina Mikander. Kurssin kieli suomi, ruotsi, englanti ja espanja.

Seuraavat kurssipäivät:

Tulossa...

 
Grottan_promomatsku2.png

Kesäleirit lapsille

Tulossa uutta kesällä 2019! Lisää tietoa pian :)

Ryhmätapahtumat

Voimme myös räätälöidä kurssin juuri sinun tarpeisiin suopivaksi. Esimerkiksi yritysrymät, polttarit ynm.. Grottanin tiloja on mahdollista vuokrata yksityis käyttöön. Kysy rohkeasti lisää!