Caro   Grottanin perustaja. Mukana kulkee myös yleensä 2 pikkukoiraa nimeltä Dulce ja Bamse, kavereiden kesken Pullero ja Pate. Kiipeilyvuosia taitaa olla takana kohta 10, enimmäkseen boulderointia. Kuului Boulderkeskuksen työntekijäkalustoon ennen Grottanin perustamista.

Caro

Grottanin perustaja. Mukana kulkee myös yleensä 2 pikkukoiraa nimeltä Dulce ja Bamse, kavereiden kesken Pullero ja Pate. Kiipeilyvuosia taitaa olla takana kohta 10, enimmäkseen boulderointia. Kuului Boulderkeskuksen työntekijäkalustoon ennen Grottanin perustamista.

Vate   20+ vuotta kiipeilyä käsittäen boulderointia, sporttia, trädiä, jäätä, mixtaa ja kaikkea. Viihtyy mieluiten jyrkällä eikä kiipeilijänä ehkä teknisin ja herkin, mutta yrittää halukkaasti paikata edellämainittuja puutteita voimalla. Neuvoja Vatelta saa helposti, halusit niitä sitten tai et. Tekee reittejä."

Vate

20+ vuotta kiipeilyä käsittäen boulderointia, sporttia, trädiä, jäätä, mixtaa ja kaikkea. Viihtyy mieluiten jyrkällä eikä kiipeilijänä ehkä teknisin ja herkin, mutta yrittää halukkaasti paikata edellämainittuja puutteita voimalla. Neuvoja Vatelta saa helposti, halusit niitä sitten tai et. Tekee reittejä."

Aino   Kiipeillyt enemmän tai vähemmän vuodesta 2010, nykyisin enemmän. Pääasiassa boulderia, mutta myös kallio- ja seinäkiipeilyä. Mukavuusaluetta tasapainoa ja jalkatekniikkaa vaativat reitit, tavoitteena olla monipuolinen kiipeilijä. Tekee reittejä.

Aino

Kiipeillyt enemmän tai vähemmän vuodesta 2010, nykyisin enemmän. Pääasiassa boulderia, mutta myös kallio- ja seinäkiipeilyä. Mukavuusaluetta tasapainoa ja jalkatekniikkaa vaativat reitit, tavoitteena olla monipuolinen kiipeilijä. Tekee reittejä.

 
Sante   Hän on yksi grottanin monista reitintekijöistä. Sante päivittää myös Caron kanssa grottanin sosiaalista mediaa, joten hänet saattaa nähdä usein ottamassa kuvia ja videoita. Hänet tunnistaa myös varsin värikkäistä housuista. Santelta löytyy infoa kaikista reiteistä ja mahdollisesti myös betavideoita. Dynot/dynaaniset reitit ovat hänen ehdottomia lemppareitaan, joten Santen reiteissä on useasti samankaltaisia liikkeitä. Sante tekee useimmiten 6a-6b+ tason reittejä, myös vaikeampiakin. Tule rohkeasti kysymään, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia. Kiipeilyn lisäksi hänen harrastuksiin kuuluu myös vuorijuoksu ja suunnistus.

Sante

Hän on yksi grottanin monista reitintekijöistä. Sante päivittää myös Caron kanssa grottanin sosiaalista mediaa, joten hänet saattaa nähdä usein ottamassa kuvia ja videoita. Hänet tunnistaa myös varsin värikkäistä housuista. Santelta löytyy infoa kaikista reiteistä ja mahdollisesti myös betavideoita. Dynot/dynaaniset reitit ovat hänen ehdottomia lemppareitaan, joten Santen reiteissä on useasti samankaltaisia liikkeitä. Sante tekee useimmiten 6a-6b+ tason reittejä, myös vaikeampiakin. Tule rohkeasti kysymään, jos mieltäsi askarruttaa jokin asia. Kiipeilyn lisäksi hänen harrastuksiin kuuluu myös vuorijuoksu ja suunnistus.

Grottan –peikko   Olet löytänyt Grottan –peikon! Sano kassalla koodisana ‘pinkkipeikko’ saat –10% alennuksen seuraavasta kertakäynnistä.

Grottan –peikko

Olet löytänyt Grottan –peikon! Sano kassalla koodisana ‘pinkkipeikko’ saat –10% alennuksen seuraavasta kertakäynnistä.